Desktop Switch LV – SW05


Desktop Switch LV – SW05

• Përputhet me standardet IEEE 802.11I/U/X

• Përshtatës i integruar i rrymës, nuk nevojitet përshtatës 

• Shpejtësia e sinjalit deri në 100 Mbps dhe frekuenca 2.4 ~ 2.4835 GHz

• Zgjerues i rrezes

• Ka porta negociuese automatike 5 × 10/100 Mbps (RJ45) dhe 5 × tregues LED që shfaqin statusin e lidhjes

• Mbështet lidhjen me kamerën IP

• Mbështet montimin në mur dhe instalimin në desktop

• Plug-and-play pa konfigurim

1,290 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close