Desktop Switch 8 Porta 10/100Mbps


Desktop Switch 8 Porta 10/100Mbps 

10/100 Mbps porta e negociatave automatike RJ45,  mbështet Auto-MDI/MDIX

Teknologjia Green Ethernet kursen energji

Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3X siguron transferim të besueshëm të të dhënave

Shtresë plastike dhe dizajn desktop

Nuk ka nevojë për konfigurim

Dizajni pa ventilator siguron funksionim të qetë

1,800 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close