Desktop Switch 5 Porta 10/100Mbps


Desktop Switch 5 Porta 10/100Mbps

10/100 Mbps porta Auto-Negociuese RJ45, që mbështesin Auto-MDI/MDIX

Teknologjia Green Ethernet kursen konsumin e energjisë

Kontrolli i rrjedhës IEEE 802.3X siguron transferim të besueshëm të të dhënave

Shtresë plastike dhe dizajn desktop

Nuk kërkohet konfigurim

Dizajni pa ventilator siguron funksionim të qetë

1,600 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close