Copy Motherboard per Scooter Xiaomi Mi Pro & Pro 2


Copy Motherboard per Scooter Xiaomi Mi Pro & Pro 2

• I aplikueshëm për skuterin elektrik Xiaomi Mi Pro &  Pro 2

• Mund të jetë një zëvendësues i mirë për aksesorët Xiaomi dhe cilësia është e garantuar

• Instalim dhe çmontim i lehtë

3,990 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close