Copy Motherboard per Scooter Xiaomi M365 dhe Mi 1S


Copy Motherboard per Scooter Xiaomi M365 dhe Mi 1S

Përshtatet për Skuter Xiaomi M365 dhe Mi 1S

Dizajn i thjeshtë dhe i lehtë për t’u përdorur

Zëvendësimi i drejtpërdrejtë për ato origjinale që janë plasaritur ose thyer.

Përshtatje dhe funksion i përsosur

E lehtë për t’u instaluar

Ky është një aksesor i mirë zëvendësues për aksesorët e vjetër ose të konsumuar

3,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close