GAMING CONSOLE M17


Lojërat e përfshira: 20000

Sistemi operativ: Linux/Eelec 4.3

Simulator: Mbështet deri në 25 lloje simulatorësh klasikë për GBA/PSP/PS1/N64/SFC/dhe kështu me radhë

Procesori: Cortex-a7 me katër bërthama deri në 1.2 GHZZ

Memoria e sistemit: 2 GB

Kapaciteti i ruajtjes: 64 GB

Ekrani: Ekran IPS 4.3 inç 480*272

Bateria: 1500 mAh

5,290 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close