Cellularline Power Bank Thunder 20000


Cellularline Power Bank Thunder 20000

• THUNDER 20000 është një power bank me një raport të shkëlqyer kapaciteti ndaj madhësisë

• Qelizat cilindrike të gjeneratës së fundit përqendrojnë më shumë energji në vëllime të vogla, duke lejuar rimbushje më të plota të pajisjes pa cenuar transportueshmërinë e Power Bank

• Siguron performancë të lartë karikimi,  garanton shpejtësinë maksimale të karikimit për iPhone versionet e Samsung, Huawei dhe pajisjeve të tjera Android

• Është projektuar për të siguruar performancën më të mirë, nuk rrëshqet dhe shtresa e butë e materialit me prekje sigurojnë një kapje të fortë 

2,990 L

Marka: Cellularline

Lloji: Power Bank

Shpejtësia e karikimit : Karikim i shpejtë 

Numri i portave USB: Dy

Fuqia hyrëse: 20 W

Teknologjia e baterisë: Celle Cylinder 21700

Fuqia maksimale e daljes: 20 W

Lidhës: USB, USB-C

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close