Çantë Winking 2043


Çantë kraharori për femra

 Çanta më e re Trendy 

Dizajn elegant dhe konciz, mund të përshtatet  si çantë kraharori për ecje sportive, ose cantë dore në përditshmëri.

Mund të mbani sende të ndryshme si : karikues, produkte kozmetike, para xhepi, etj.

2,690 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close