,

CANTE “WILD MAN” PER SCOOTER ELEKTRIK (2L-3L)


Cante ruajtëse e përparme WILD MAN EVA Hard Shell për skuter elektrik 2/3L me kapacitet të madh.

Vecori;

1. Pëlhura e reshjeve: Kjo çantë eshte e bërë me material EVA dhe nga pëlhura PU me model karboni sipërfaqësor e cila reduktone depërtimin e ujit të shiut,por jo plotësisht i papërshkueshëm nga uji nese e perdorni per nje kohe te gjate ne shi.

2. Dizajni reflektues: përmirëson sigurinë gjatë natës.

3. Trim Magic Stick: I përshtatshëm për modele të ndryshme.

4. Kapacitet i madh.

5. Dizajni i guaskës së fortë: kundër shtypjes, mbron aksesoret qe ndodhen brenda ne çantë. Me Xhep me rrjetë brenda i cili ndihmon për të mos lëvizur gjërat dhe mos dëmtuar  sendet me vlerë si telefonat celularë.

6. Lloji i rregullueshëm i rripit, dizajni i kornizës së lëshimit të shpejtë: i përshtatshëm për tubin e skuterit me diametër 20-45 mm, mund të rregullohet sipas madhësisë së tubit të skuterit

7. Lëshojeni pozicionin e timonit, në mënyrë që timoni të mund të instalohet me pajisje të tjera: përdoret shtrëngimi i lirimit të shpejtë, nuk kërkohet fiksim i ngjitësit dhe nuk zë hapësirën e timonit.

 

1,790 L1,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
SKU: N/A Kategori: ,

SHOPPING CART

close