, , ,

Cante Shpine Lenovo


Canta e shpines Lenovo eshte bërë nga materiale të cilësisë së lartë dhe rezistente ndaj ujit.

Përshtatet me laptop deri në 15.6″ me një ndarje kryesore që është mjaft e gjerë për të mbajtur sendet personale për në palestër, një udhëtim pune, apo përditshmëri. Gjithashtu përmban një xhep me akses të shpejtë dhe xhepa me dy anë për hapësirë ​​shtesë ruajtjeje,  plus xhep kundra vjedhjeve.

2,290 L

SHOPPING CART

close