, , ,

Cante Shpine Lenovo BM400


Çanta Lenovo BM400 është një çantë qe bie ne sy, e thjeshtë, moderne, e qëndrueshme dhe e dizajnuar mirë që mban laptopë deri ne 15,6″. Është krijuar për personat e biznesit ose studentët që kërkojnë stil të shkëlqyeshëm, funksionalitet dhe cilësi reale. Ndarja e laptopit me mbushje eshte e pershtatshme per laptop deri ne 15,6″ dhe gjithashtu i jep atij një mbrojtje më të sigurt.Cante multifunksionale  me xhepa per telefon,fletore, tablet,shishe uji dhe sende të tjera, duke ofruar më shumë komoditet per perditshmerin.Xhepa te fshehte qe ju mbrojne nga vjedhjet.Pëlhura me cilësi të lartë dhe rezistente ndaj ujit.


2,190 L

SHOPPING CART

close