-33%
, , ,

Çante Shpine Lenovo B-210


Çanta shpine per laptop Lenovo përdor një pëlhurë të papërshkueshme nga uji dhe një dizajn të pastër e të thjeshtë për të krijuar një këllëf që i përshtatet plotësisht jetës moderne. Ofron një ndarje të integruar laptopi që përshtatet me lehtësi për shumicën e laptopëve deri në 15,6 inç, një sërë xhepash të brendshëm për ato aksesorë të domosdoshëm dhe një ndarje kryesore të gjerë për libra dhe sende të tjera.

• Pëlhurë me cilësi të lartë, të qëndrueshme dhe të papërshkueshm nga uji.

Çanta përmban poliester fije bore të papërshkueshme nga uji, i cili është i lehtë dhe ofron mbrojtje afatgjatë për laptopin dhe sendet tuaja personale.

•Ndarje e madhe laptopi–përshtatet me laptopë deri në 15,6″ – Çanta është projektuar posaçërisht për mbrojtjen e laptopit tuaj. Ai ofron një ndarje të mbushur për laptop që është e përshtatshme për t’i mbajtur shumicën e laptopëve (deri në 15,6″) të sigurt dhe të mbrojtur mirë.

•Hapësirë ​​ruajtëse me vendosje të përshtatshme– Përveç ndarjes së laptopit, ka xhepa të veçantë për pajisjet celulare, kartat e biznesit dhe mjete të tjera ditore në ndarjet me akses të shpejtë. Ndarja kryesore ofron hapësirë ​​shtesë për revista, bllok shënimesh dhe aksesorë të tjerë laptop.

1,990 L 2,990 L

SHOPPING CART

close