Çantë shpine Kingsons 3210W

Availability:

S’ka stok


* Dizajni ultra i lehtë duke e bërë atë të përshtatshëm për biznes, zyrë ose udhëtime të përditshme. Nuk do të ndiheni të hutuar duke ecur në një metro të mbushur me njerëz.

* Sistemi i ruajtjes dhe aksesit të shpejtë. Ka një dizajn hapjeje të madhe për të ruajtur dhe marrë me lehtësi artikujt.

* Dizajni kundër vjedhjes: Ekziston një xhep i fshehur  në anën e pasme, në mënyrë që të mund të ruani në mënyrë të sigurt gjërat tuaja me vlerë, si kuletën ose telefonin 

* Porta e karikimit USB e papërshkueshme nga uji – Dizajni i fshehur jo vetëm që përmirëson bukurinë e vetë çantës, por gjithashtu parandalon ekspozimin e portit USB nga jashtë, duke përmirësuar kështu shumë performancën e papërshkueshme nga uji.

* Copë e papërshkueshme nga uji, dhe zinxhiri i mbyllur në mënyrë efektive parandalon shiun e zakonshëm dhe ujin e përditshëm që të hyjë në çantë.

2,990 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close