Çantë shpine Kingsons 3048W


► Kjo çantë është një çantë shpine për punë dhe udhëtime

► Çanta i përshtatet formës drejtkëndore.

► Model i ri, linja e qartë, materiali i çantës është prej pëlhure najloni, i papërshkueshëm nga uji i cili nuk depërton në brendësi.

► Ka 2 ndarje të mëdha, përkatësisht një ndarje për IPAD,  me jastëkë të butë mbrojtës dhe një tjetër ndarje për aksesorë ose rroba

► Pjesa e pasme ka një ndarje për sende si kuleta, pasaporta, celulari, çelësat e shtëpisë ose të makinës.

► E veçanta e kësaj çante është se ka një portë USB të lidhur me power- bankun për ta bërë jetën më të lehtë

► Është projektuar në një stil të bukur, elegant. Rripat e shpatullave dhe pjesa e pasme e çantës janë të veshura me sfungjer të butë

► Çanta është projektuar kryesisht për të qenë funksionale

2,290 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: