Çantë shpine Ikigai për kamera


Çantë shpine me seksione për të ruajtur lentet dhe kamerën tuaj

Kjo cantë kamere me zinxhir ju ofron  siguri për të mbrojtur pajisjet tuaja nga moti dhe ndikimi i jashtëm. Brenda saj ka ndarëse për organizim.

Ekziston gjithashtu një xhep i  brendshëm për laptop dhe një ndarje e pasme me zinxhir për një iPad/tabletë. 

Ajo ka një xhep me zinxhir në anën e sipërme dhe të majtë, si dhe një xhep rrjetë në anën e djathtë për shishen tuaj të ujit. Veshja e brendshme e gjelbër e ndezur e bën më të lehtë gjetjen e sendeve në dritë të ulët. 

Përmban akses të lartë për ruajtjen e artikujve

E bërë nga najloni me densitet të trefishtë, me prerje në formë hoje mjalti, çanta e shpinës është aq e fortë dhe e qëndrueshme.

Në rast moti të keq, thjesht vendosni mbulesën e përfshirë të shiut.


4,490 L


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close