Çantë Laptopi KINGSONS KS-3036W


Çantë laptopi e Serisë Evolution Kingsons 

– Përshtatet për laptop deri  15,6 inch.

– Ka xhepa me zinxhir në pjesën e përparme dhe të pasme, duke ruajtur me lehtësi sendet tuaja.

– Gjithashtu unifikohet me ndarje të brendshme më të vogla për të organizuar sende të tjera si : telefonin tuaj celular, tabletin, fletore shkrimi dhe aksesorët të tjerë.

– Ka një dorezë të sipërme me kapje të lehtë dhe rrip shpatullash

– Përmban qeliza ajri rezistent ndaj goditjeve për të mbrojtur dhe siguruar pajisjen tuaj.

– Çanta është gjithashtu rezistente ndaj ujit, i reziston spërkatjeve dhe pluhurit.

1,990 L

Emri i dyqanit :
5 out of 5

SHOPPING CART

close