Çantë Krahu Kingsons 3211 W

Availability:

S’ka stok


► Çanta kompakte e dizajnuar për udhëtime ,sporte,  ecje, shëtitje ose me biçikletë.  Stiluar si për meshkuj ashtu edhe për femra.Mbani lehtësisht  aksesorët . Mund të vishet edhe përgjatë gjoksit. 

► Material i qëndrueshëm dhe i lehtë. Rezistente ndaj ujit. 

► Një miniçantë(7 inch) që mban një grusht të fuqishëm!  Mbyllje me zinxhir 

1,790 L

S’ka stok

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close