, ,

Butona Gaming F07


  • Ato janë pajisje të vogla që instalohen në trupin e një pajisjeje mobile.
  • Jane butona te montueshem ne telefon
  • Zhvilloni aftesite tuaja dhe luani si nje profesionist me ane te ketij kontrolluesi.
  • Çdo pajisje ka një levë gishti.
  • Sinjali transmetohet nga gishti i përdoruesit në ekran, dhe ju lejon të kryeni çdo veprim në lojë.

800 L