,

Business Silent Wired Mouse Earldom


Business Silent Wired Mouse Earldom

– Mausi është bërë nga plastika ABS për qëndrueshmëri të lartë dhe estetikë të rritur të produktit

– Tastet e buta të rrotave në trupin e miut ju ndihmojnë të lëvizni më shpejt në shiritin e lëvizjes

– Dy butona të integruar në të majtë dhe në të djathtë janë jashtëzakonisht të ndjeshëm për të ndihmuar në kryerjen e veprimeve të tilla si klikimi, zvarritja, zmadhimi, zvogëlimi, lëvizja e faqeve, etj. të shpejtë dhe shumë të saktë

– Kablloja e mousit është rreth 1.2 m e gjatë, duke siguruar që mund ta lidhni dhe ta përdorni në distanca të afërta ose të largëta

 – Kablloja e mousit përdor një lidhës USB, thjesht duhet ta lidhni pajisjen në kompjuterin tuaj dhe mund ta përdorni menjëherë pa pasur nevojë të instaloni ndonjë softuer.

650 L

SHOPPING CART

close