,

Bokse per Pc me Bluetooth HT-A19BT


Bokse per Pc tuaj, me lidhje Bluetooth dhe telekomande wireless per komandim me te lehte dhe nga distanca.

Tingull stereo me bas te fuqishem dhe opsion te kontrollit te volumit te muzikes.

Me nje design mjaft elegant dhe terheqes i pershtatshem per laptop, kompjutere, smartphone.

Material rezistent per perdorim afatgjate dhe cilesi te larte te prodhimit.

Porte hyrese Aux 3.5 mm, Usb dhe Karte TF.

3,800 L

SHOPPING CART

close