, , ,

Bokse per PC Lenovo Lecoo DS104


Bokset per kompjuter Lenovo Lecoo DS104 jane me sistem tingulli nga me te miret dhe me super bass.Tashme shikimi i filmave apo degjimi i muzikes behet akoma me i mire.

Fuqia dalëse 3W x 2 (RMS)

Efektet e dritës RGB dhe kontrolli i volumit të butonit

Frekuenca përkatëse 80Hz-20KGz

Raporti sinjal-zhurmë >80Db

Gjatësia e Kabullit 1M.

2,190 L

SHOPPING CART

close