, ,

Bokse me kabull Lenovo Lecoo DS151

Availability:

S’ka stok


Bokse me kabull Lenovo Lecoo DS151

• Duke qenë të montuara së bashku, ato bëjnë që tingulli stereo t’ju bëjë të ndiheni sikur jeni në hyrjen e skenës

• Cdo notë e mrekullueshme stimulon nervin tuaj të dëgjimit

• Dizajni i altoparlantëve të dyfishtë e bën basin të ndihet akoma më i fortë

• Tingulli mund të ndahet lirshëm, por edhe të kombinohet për të lejuar muzikën tuaj të preferuar të kumbojë në çdo cep

• Madhësia e vogël lejon që të vendosen lehtësisht në tavolinën tuaj

• Ndërfaqja USB dhe hyrja audio 3,5 mm, thjesht lidhni kabllon USB në pajisjen tuaj dhe lidhni folenë 3,5 mm në pajisjen tuaj 

• E përputhshme me laptopë, desktop, pc, telefona , tablet, MP3, MP4 dhe më shumë pajisje

• Tingull stereo me rreze të plotë dhe madhësi kompakte e optimizuar për dëgjim

• Lidhet lehtësisht me kompjuterë notebook dhe pajisje të tjera të pajisura me USB

• Ideal për të shijuar dhe ndarë muzikë dhe audio të tjera

1,390 L

S’ka stok

SHOPPING CART

close