, ,

BOKSE ME BLUETOOTH “TG 113”


BOKSE ME BLUETOOTH “TG 113”.

FUNKSIONON ME; BLUETOOTH, USB, AUX DHE KARTE MEMORIE.

LIDHJE ME BLUETOOTH (4.2) ME TE GJITHE SMARTPHONET.

ME DOUBLE HORN DHE DIAPHRAGM TE DYFISHTE BASSI.

BATERI 1200 mAh E RI-KARIKUESHME. KOHE PUNIMI DERI NE 4 ORE.

ME BUTONA TE INTEGRUAR PER TE BERE ME TE LEHTE PERDORIMIN.

1,290 L

SHOPPING CART

close