Boks Portativ me Bluetooth SX20


Boks Portativ me Bluetooth SX20

• Bluetooth 5.0 më i shpejtë dhe më i qëndrueshëm

• Lidhje e qëndrueshme brenda 30 metrave

• Bateri me kapacitet të madh 1800 mAh

• Dëgjoni muzikë për 2-4 orë

• Mund të mbështesë mënyra të shumta për t’u lidhur

• Riprodhimi i lidhjes Bluetooth

• Lidhja USB

• Përdorim i kartës TF

• Përdorim i FM

• Dorezë mbajtëse, e përshtatshme për përdorim në natyrë

• Altoparlant i brendshëm magnetik

• Cilësi super e zërit

1,690 L