-14%
, , , ,

Boks për TV ThinkPlus Lenovo TS35-A


Boks ThinkPlus Lenovo TS35-A

• Lenovo USB Soundbar ju lejon të shtoni tingull stereo në monitorin tuaj pa pasur nevojë të sakrifikoni hapësirën e vlefshme në tavolinë

• Soundbar-i elegant i Lenovo USB është një zgjedhje e shkëlqyer për të shtuar zë stereo në transmetime, prezantimet multimediale dhe aplikacionet e tjera që kërkojnë audio

• E përputhshme me shumicën e monitorëve Lenovo ThinkVision

• Bas i fuqishëm dhe tingull i pastër kristal për të gjithë filmat, muzikën dhe shfaqjet tuaja televizive

• Teknologjia e transmetimit me valë Bluetooth, anti-ndërhyrje e fortë, transmetim audio pa humbje, tingull 360 gradë, ju lejojnë të keni një sistem audio me cilësi të lartë në shtëpi

5,990 L 6,990 L

Mbështetje për altoparlantë të dyfishtë me fuqi totale prej 1,25+1,25 vat

Volumi i audios i kontrolluar direkt nga shiriti i zërit

Butoni Volume+ / volume- / Hesht

Audioja është e lidhur me kontrollin audio të kompjuterit

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , , ,

SHOPPING CART

close