, , ,

Boks muzike me Bluetooth + Drite RGB XM-G3


Boks muzike me Bluetooth + Drite RGB XM-G3

1. Drita ka ngjyra të shumta , gjithashtu ka një dritë të ngrohtë të butë 

2. Jo vetëm një llambë tavoline LED, karikim i shpejtë me valë 15 W, ai ofron një funksion karikimi me valë për shumicën e telefonave 

3. Bluetooth me zë të jashtëzakonshëm; Struktura e tingullit rrethues 360°.

4.  Altoparlant Bluetooth, muzikë, llambë gjumi, llambë atmosferike, llambë pranë shtratit, efekt drite verbuese, audio Bluetooth, etj. Ju mund ta përdorni këtë dritë të shkëlqyer kur punoni, studioni, lexoni dhe flini.

2,390 L

SHOPPING CART

close