Boks me Bluetooth X 8

Availability:

S’ka stok


1,990 L

S’ka stok

  • Boks me Bluetooth X 8
  • Me dalje USB , Aux dhe memorie kartë
  • Fuqia zërit 2 * 5 W – 10 W ne total
  • Bateria 1200 mah nga ku mund te dëgjoni me shumë se 4 orë muzikë pa ndërprerje
  • Bluetooth version 5.0
  • Lidhet me PC , Laptop, Smartphone ,TV etj
Kategori: