Boks me Bluetooth MX-SK25


* Produkt MOXOM

* Versioni Bluetooth 5.2

* Super përvojë audio

* Rezistencë e baterisë  për një kohë të gjatë 

* Versioni Bluetooth: V5.2+EDR

 * Kapaciteti i baterisë: 1200 mAh

 * Sistemi i zërit: Stereo Dual Track

 * Koha e muzikës: 3-4 orë

 * Koha e karikimit: 1.5-2 orë

 * Distanca më e mirë e transmetimit: 10 m

 * Plotësisht i pajtueshëm me telefonat , tabletët, laptopët dhe pajisje të tjera Bluetooth.

* Ngjyra: E zezë

1,790 L

SHOPPING CART

close