Boks me Bluetooth MX-SK24 TWS 1+1


Dëgjoni muzik me bas të thellë, tingull natyral 

Cilësi superiore e zërit – Performanca e lartë ofron një përvojë stereo të pastër kristal.

Shijoni basin që mbush çdo hyrje të dhomës tuaj.

Dy drejtues me rreze të plotë dhe radiatorë të dyfishtë .

Bluetooth 5.2 lejon lidhje të qëndrueshme dhe pajtueshmëri me të gjitha pajisjet e aktivizuara Bluetooth.

Tingulli dixhital 3D & Teknologjia DSP-Dalje perfekte në çdo mjedis të mjedisit tuaj 


1,590 L

SHOPPING CART

close