, ,

Boks me bluetooth + Mikrofon KTS-1081


Boks me bluetooth + Mikrofon KTS-1081

KTS-1081A Sigurimi i cilësisë altoparlantët portativë të rikarikueshëm më të mirë në karrocë me valë me mikrofon

Ngjyrat opsionale ZEZE

I përshtatshëm për argëtim të jashtëm dhe të brendshëm

Funksioni USB/TF/FM RADIO/BLUETOOTH/TWS/AUX/MIC/ME TE KONTROLLUR

Madhësia/Specifikimi/njësia e altoparlantit 8 inç x 1pc (Tweeter 15w+10w)

Paketa e njësisë secila në një kuti me ngjyra letre.

Aksesorë kabllo USB x 1pc, telekomandë x 1pc, mikrofon me tela x 1pc

4,500 L