, ,

Boks me Bluetooth + Mikrofon GTS-1311


Boks me Bluetooth + Mikrofon GTS-1311

Boks i madh 12 inch

Fuqia deri 30 W

Lidhje me Bluetooth + telekomande

PAketim vjen dhe mikofoni

5,500 L

SHOPPING CART

close