Boks me Bluetooth KTX – 1340


Boks me Bluetooth KTX – 1340

• Madhësia 8 inç

• Lidhet me Bluetooth me pajisje te ndryshme si kompjuter, smartfon etj.

• Ka funksionet USB, micro SD, mikrofon, radio FM

• Ideale per Karaoke

• Dritat LED ndryshojnë ngjyrën

• Në krye janë kontrollet e audios 

• I rikarikueshëm dhe përfshin kabllo V8, telekomandë dhe mikrofon me tela

• Me dorezë që mund të tërhiqet dhe ngrihet, me rrota për transport

3,390 L

Specifikimet:

Gama e transmetimit me valë: deri në 10 metra

Madhësia 8 inç

Fuqia dalëse : 20w + 10w

Përgjigja e frekuencës : 100hz-20khz.

Raporti sinjal-zhurmë: >=85dB.

Kapaciteti i baterisë: 1500 mAh.

Mbështetje maksimale e memories (USB/SD): 32 GB

Koha e karikimit: 4 orë.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close