Boks me Bluetooth KTS – 1532


Boks me Bluetooth KTS – 1532

• Boks 8” Bluetooth me dorezë dhe rrota për transport të lehtë

• Lidhet nëpërmjet Bluetooth me pajisje të ndryshme si kompjuterë, smartfonë etj.

• Ka funksionet e hyrjes USB, Micro SD, AUX. 3.5 mm dhe për mikrofon, ka radio FM, ideale për Karaoke

• Kur ndizen, dritat LED ndryshojnë ngjyrën

• Në anën e pasme janë kontrollet e audios 

• E përputhshme me çdo pajisje Bluetooth

• Me bateri të rikarikueshme

• Rregullimi i volumit me komandat e telefonit muzikor

• Gama e transmetimit me valë deri në 10 m

• Madhësia e boksit 8 inch

3,490 L

Specifikimi:

– Gama e transmetimit me valë deri në10 m

– Madhësia e altoparlantit: 8 inç

– Fuqia dalëse: 15w + 10w

– Përgjigja e frekuencës: 100hz – 20khz

– Raporti i zhurmës së sinjalit: >=85db

– Skanimi FM: 87,5-108,0 MHz

– Karikimi USB: DC5V

– Kapaciteti i baterisë: 2400mah

– Mund të mbështesë kartën SD deri në 32 GB

– Koha e karikimit: 4 orë

– Karikimi USB: DC5V

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close