Boks me Bluetooth KTS – 1519


Boks me Bluetooth KTS – 1519

• Nëse jeni duke kërkuar për një boks me mikrofon, boksi KTS-1519 është një nga opsionet tuaja më të mira

• Ky boks 12 inç është i cilësisë së lartë dhe mund ta përdorni për shfaqje të drejtpërdrejta

• Ky model ka një dorezë teleskopike dhe mund ta lëvizni si valixhe

• Sipas dimensioneve të këtij modeli, ai ka një peshë standarde

• Ky model ju jep mundësinë për të luajtur muzikë nga pajisja ose flash nëpërmjet USB-së, folesë për kartën e memories 

• Ndriçimi ndodhet në pjesën e përparme, në ambiente të errëta, ky ndriçim mund ta bëjë hapësirën tuaj më të bukur

• Një nga veçoritë e këtij modeli është aftësia për të fikur dhe ndezur dritën duke përdorur një buton të veçantë

• Në pjesën e poshtme të këtij modeli është vendosur një vrimë në mënyrë që të mund ta vendosni në bazë sipas dëshirës

• Mikrofoni i përdorur ka mundësinë e lidhjes me valë

7,490 L

Specifikimet:

Gama e transmetimit : deri në 10 metra

Madhësia e boksit : 12 inç

Fuqia dalëse: 30W + 10W

Përgjigja e frekuencës: 100 Hz – 20 khz

Raporti sinjal ndaj zhurmës: >=85db

Gama e skanimit FM : 87,5 deri në 108,0 MHz

Kapaciteti i baterisë : 1800 mAh

Mbështetja maksimale e memories (USB/SD): 32 GB

Koha e luajtjes deri në 1-2 orë me volum 75%

Koha e karikimit 4-5 orë

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close