Boks me Bluetooth KTS 1276


Boksi ka madhësi të përshtatshme dhe dorezë portative

Zgjedhje e përshtatshme për piknik dhe udhëtime në natyrë.

Ky boks funksionon përmes Bluetooth, RAM dhe Flash.

Koha e karikimit të tij me volum mesatar është rreth tre orë, gjë që mund të rrisë kohën e riprodhimit deri në pesë orë duke ulur volumin.

Punon me të gjitha pajisjet

Dritë  LED

1,190 L

KTS-1276  Boks me Bluetooth 

Gama e arritjes deri në 10 metra

Fuqia e daljes 5W

Koha e karikimit 2 ore

Kapaciteti i baterisë: 500 mAh

Mbështetja maksimale e memories (USB/SD): 32 GB

Koha e dëgjimit: deri në 1 orë në 75%

Port karikim USB

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close