,

Boks me bluetooth JBL Flip 5 100% origjinal


Boks me bluetooth JBL Flip 5 100% origjinal

Tingull premium, më i mirë se kurrë më parë: Kutia e fuqishme e altoparlantëve të bën përshtypje me shasinë e altoparlantëve në pistë garash dhe i përkëdhel veshët me bas të fuqishëm.

Jeni lodhur duke dëgjuar muzikë vetëm në shtëpi? Falë baterisë së integruar me fuqi 4800 mAh, kutia e muzikës mund të merret kudo dhe kështu ofron kënaqësi muzikore në çdo kohë dhe kudo.

Rasti i altoparlantit Flip 5 Bluetooth është i papërshkueshëm nga uji falë dizajnit IPX7 dhe mund t’i rezistojë edhe thellësive të ujit deri në 2 metra – kështu që asgjë si të shkosh në festën në pishinë dhe të futesh në ujin e freskët.

Qoftë festim i vogël apo i madh kërcimi – kutia e jashtme e zërit mund të lidhet me çdo numër altoparlantësh JBL të pajtueshëm me PartyBoost, të cilët mund të krijojnë një mur zanor epik

Përmbajtja e kutisë: 1 x Soundbox Flip 5 nga JBL përfshirë. Kabllo karikimi USB C / Altoparlantë të pakufishëm të pajtueshëm përmes PartyBoost me njëri-tjetrin / të papërshkueshëm nga uji sipas IPX7 / jetëgjatësi e gjatë e baterisë / 20 vat RMS.

12,000 L

SHOPPING CART

close