-14%
, ,

Boks me bluetooth JBL Boom Box


Boks me Bluetooth  Boom Box 

Super kualitet kualitet Zeri dhe Bassi

Bateri qe mban deri ne 7-8 ore 

E perdorni dhe si powerbank per karikim te telefonave te tjere

Lidhje me Aux , Bluetooth , USB , Memorie Karte

2,990 L 3,490 L

Boks me Bluetooth  Boom Box 

Super kualitet kualitet Zeri dhe Bassi

Bateri qe mban deri ne 7-8 ore 

E perdorni dhe si powerbank per karikim te telefonave te tjere

Lidhje me Aux , Bluetooth , USB , Memorie Karte


Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , ,