Boks me Bluetooth GD-1502


Boks me Bluetooth GD-1502

– Suporton lidhjen Bluetooth, hyrjen AUX/Micro SD/USB, radion FM.

– Shijoni muzikën  tuaj të preferuar .

– Lidheni me një kitarë ose mikrofon për t’u bashkuar me miqtë tuaj. 

– Funksioni unik i mikrofonit – Kur degjoni muzikë dhe lidhni mikrofonin, mundëson përforcimin e tingullit të marrë nga mikrofoni dhe uljen e volumit të muzikës.

– E përkryer për karaoke, shfaqje skenike dhe kontroll të turmës. Bëhuni gati për prezantimet tuaja.

– Lehtë për t’u lëvizur – Doreza e pasme dhe rrota teleskopike, e lehtë për t’u lëvizur ,e pajisur me telekomandë për lehtësi maksimale. Asnjëherë mos u shqetësoni për ditët e festës.

11,000 L

Altoparlant dinamik i tingullit

Efekti i ndriçimit të brendshëm RGB Disco Ball 

Funksioni Bluetooth

Hyrjet USB dhe SD/MMC

Inputet e mikrofonit dhe kitarës

Radio FM

Bateri e ringarkueshme e integruar 4.5A

Dorezë dhe rrota të integruara 

Çelësi i ndezjes/fikjes së përparësisë së mikrofonit

Përfshin (1) Mikrofon me valë dhe (1) Telekomandë

Fuqia maksimale e daljes: 3000 W

Përgjigja e frekuencës: 40 Hz – 20 kHz

Impedanca: 4 Ohms

Ndjeshmëria: 93dB

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori:

SHOPPING CART

close