, ,

Boks me Bluetooth dhe mikofron KTS-1132


Boks me Bluetooth dhe mikofron KTS-1132

Detajet e produktit të altoparlantit KTS-1132 6,5”x2 me Bluetooth dhe  me mikrofon

Madhësia e altoparlantit: 6,5 inç X2

Fuqia e daljes: 20 Wx2

Përgjigja e frekuencës: 100Hz-20KHz

Raporti sinjal ndaj zhurmës: >=85dB

Zilja e FM san: 8765-108,0 Mhz

Karikimi USB: DC5V

Kapaciteti i baterisë: Maksimumi 2400 mAh

Mbështetje memorie (USB/SD): 32 GB

4,500 L

SHOPPING CART

close