, ,

BOKS ME BLUETOOTH “CHARGE 5 LED”


BOKSE ME BLUETOOTH “CHARGE 5 LED”.

BATERI 1200 mAh E RI-KARIKUESHME. KOHE PUNIMI DERI NE 5 0RE.

SISTEM TINGULLI CILESOR DHE ME SUPER BASS.

ME MIKROFON TE INTEGRUAR.

FUNKSIONON ME; BLUETOOTH, USB, KARTE MEORIE DHE FM RADIO.

LIDHJE ME BLUETOOTH (5.0) ME TE GJITHE SMARTPHONET.

DISTANCE LIDHJE DERI NE 10m PA NDERPRERJE.

ME DRITA LED SHUMENGJYRESHE TE CILAT KRIJOJNE NJE ATMOSFERE SHUME TE BUKUR.2,290 L

SHOPPING CART

close