,

Boks me Bluetooth Charge 4 me USB , AUX , Radio


Boks me Bluetooth Charge 4 me USB , AUX , Radio

Lidhje me Bluetooth me Sistem Android dhe Ios

Muzike pa nderprerje deri 4-5 Ore

Mund te lidhen dy bokse njekohesisht

Sherben edhe si Powebank per te karikuar Telefonin tuaj

2,490 L

SHOPPING CART

close