-22%
, ,

Boks me bluetooth CH-8832 + Mikrofon


Boks me bluetooth CH-8832 + Mikrofon + telekomande .

Me zë të shkëlqyer dhe ndriçim mbresëlënës LED. Ka një dizajn modern ergonomik dhe një dorezë për transport të lehtë kudo. Veçoritë:

Bateri e ringarkueshme: 3.7V, 3000 MAH

Kohëzgjatja e përdorimit: deri në 6 orë (me intensitet mesatar).

Koha e karikimit: 7 orë.

Versioni i Bluetooth: 5.0

Fuqia: 20 W (2 x 10 W)

Ekrani i ekranit dixhital

Madhësia e altoparlantit: 8″ x 2

USB, kartë TF, porte AUX

Radio FM: 87,5 – 108 MHz

Frekuenca: 100HZ-20KHZ

SNR: >80db

Përmasat: 26 x 20 x 60 cm

Pesha e paketimit: përafërsisht 4.5 kg

Përfshin mikrofon me tela, telekomandë dhe kabllo karikimi USB

7,000 L 9,000 L

SHOPPING CART

close