, , ,

Boks me bluetooth Awei Y370


Boks me bluetooth Awei 

Super bass dhe kualitet zeri

Volum qe arrin deri ne 20 W

Shume per pershtatshem per ambjente te jashtem 

3,800 L

1. Zgjidhja Bluetooth: Jerry 6966B

2. Versioni Bluetooth: V5.0

3. Kapaciteti i baterisë: 3600mAH

4. Koha e karikimit: 5H

5. Koha e lojës: 5-6H

6. Fuqia dalëse: 10W*2

7. Distanca efektive: 10M

8. Përgjigja e frekuencës: 80Hz-15Khz

9. Altoparlanti i jashtëm magnetik: 4 ohms 10W*2

10. Ndjeshmëria në hyrje: 400mV

11. Ndarja: më e madhe ose e barabartë me 90dB

12. Raporti sinjal-zhurmë: më i madh ose i barabartë me 80dB

13. Madhësia e altoparlantit: 66mm*2

14. Madhësia e diafragmës: 65mm*2

15. Mbështet skedarët muzikorë të formatit MP3, WMA

16. Mbështet funksionin FM, kartën TF, diskun U, furnizimin me energji celulare, rripin bluetooth, etj.

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: , , ,

SHOPPING CART

close