,

Boks i vogel me bluetooth XO F21


Boks i vogel me bluetooth Xo F21

Cilësi superiore e zërit me bas të plotë të pasur: Vazhdo gjërat me EXTRA BASS. Një radiator pasiv punon me altoparlantin mono për të përmirësuar tonet e nivelit të ulët, duke i dhënë basit një nxitje pavarësisht nga madhësia kompakte.

Bluetooth 5.0 : Altoparlantët tanë me teknologjinë wireless Bluetooth 5.0 ndihmojnë në lidhjen e transmetimit të shpejtë dhe të qëndrueshëm, me besnikëri të lartë me rreze Bluetooth 131 këmbë.

Ultra portativ: Altoparlantët tanë me valë Bluetooth kanë mikrofon të integruar, lidhje të shpejtë për telefonat inteligjentë.

Kapaciteti i fuqishëm i baterisë: Kapaciteti i baterisë prej 300 mAh që ofron një kohë riprodhimi deri në 6 orë (volumi 70%); Karikimi i plotë në 1.5 orë.

Përmbledhja e garancisë: Garancia 6 mujore e dhënë ndaj çdo defekti në prodhim, dëmtim fizik dhe ujë nuk përfshin garanci.

990 L

SHOPPING CART

close