,

Boks gaming me bluetooth XO F36


Boks gaming me bluetooth XO F36


Altoparlanti XO Bluetooth F36 është kompakt dhe i pajisur gjithashtu me drita LED RGB dhe gjithashtu ka shumë priza për të lidhur muzikën tuaj të preferuar. Ndërfaqja aktive Bluetooth ju lejon të dëgjoni muzikë të dërguar me valë nga një pajisje që mbështet teknologjinë Bluetooth (p.sh. smartphone, tablet).

Kapacitet bateris : 2400 MAH

Dy bokse me nga 5 W secili

Dalje AUX , USB dhe memorie Karte

3,300 L

SHOPPING CART

close