Boks Bluetooth Earldom LK2


Boks Bluetooth Earldom LK2

▸ Marka Earldom

▸ Modeli ET-LK2

▸ Dimensionet 305 x 260 x 362 mm.

▸ Kapaciteti i baterisë 45000 mAh.

▸ Lidhshmëria Bluetooth V5.0.

▸ 1 portë USB, 1 portë AUX, 1 fole mikrofon me valë dhe 1 fole për kitarë.

16,000 L

SHOPPING CART

close