, , ,

Boks Bluetooth Earldom LK1


Boks Bluetooth Earldom LK1

▸Dizenjuar me një dorezë të fortë që mund ta çoni kudo

▸ Diafragma është prej letre për riprodhim të mirë të zërit, cilësi të gjallë dhe realiste të zërit, cilësi të ngrohtë të zërit me detaje të larta.

▸ Pamja mbresëlënëse: dizajn elegant dhe kompakt

▸ Altoparlantët janë bërë nga plastika ABS për të sjellë ngurtësi, të papërshkueshëm nga uji, rezistencë ndaj goditjes dhe rezistencë të lartë ndaj nxehtësisë

▸ Teknologjia e lidhjes me valë Bluetooth V5.0 e bën të lehtë lidhjen me telefonat inteligjentë, laptopët, kompjuterët… për shpejtësi të shpejtë dhe të qëndrueshme të transmetimit të të dhënave

▸ Porta mbështetëse: fole USB / SD për kartën, 1 portë AUX, 1 portë lidhjeje kitarë dhe 1 mikrofon me tela

▸ Cilësia e zërit: E shkëlqyeshme me bas të thellë që nuk është  ngacmues, i përshtatshëm për të dëgjuar këngë baladë ose muzikë emocionuese

▸ Kapaciteti i baterisë deri në 4500 mAh mund të përdoret vazhdimisht për rreth 2-5 orë në varësi të hapësirës dhe vëllimit

▸ Funksionet: Këndoni karaoke, dëgjoni muzikë, mbështesni luajtjen e zërit kur luani kitarë

▸ Përfshihen 2 mikrofon me valë për t’ju ndihmuar të këndoni karaoke me lehtësi

13,500 L

SHOPPING CART

close