-75%
,

Boks me bluetooth , dalje USB , AUX


Nëse jeni të apasionuar pas IT dhe elektronikës, blini Altoparlantët Bluetooth 3W USB 145766 me një çmim tepër ekonomik.

490 L 1,990 L

Lidhshmëria: Bluetooth

Materiali: Poliestër

Fuqia: 3 W

E përputhshme: iOS, Android

Vendi i kartës MicroSD

E ringarkueshme: USB

Dimensionet: 11,1 x 8,3 x 4,1 cm

Emri i dyqanit :
5 out of 5
Kategori: ,

SHOPPING CART

close