,

BLUEO Wireless Charger Magnetike 10000 mAh


BLUEO Wireless Charger Magnetike

– Kombinim i karikimit me shumë funksione me karikues pa tel dhe thithje magnetike

– Magneti i fortë qëndron i mbërthyer në telefon shumë fort, të cilin mund ta përdorni gjatë karikimit

– Kapaciteti i lartë me bateri polimer me densitet të lartë 10000 mAh, bateria është më e sigurt dhe më e qëndrueshme dhe zgjat më shumë

– Përmasa e lehtë portative e dorës, mund ta përdorni telefonin gjatë karikimit dhe mund ta bartni kudo

– Veshje lëkure për të parandaluar gërvishtjet e brezit të energjisë dhe të telefonit tuaj

– Treguesit inteligjentë LED tregojnë kur bateria është plot ose kur po mbaron

– I hollë dhe i lehtë, me karikim të shpejtë me absorbim magnetik, karikues inteligjent me valë

2,600 L

SHOPPING CART

close