,

Black Shark Lucifer T14


Kufje me Bluetooth Black Shark Lucifer T14

Mikrofona për anulimin e zhurmës për thirrje të qarta: Çdo kufje ka një mikrofon të integruar me teknologji të avancuar të anulimit të zhurmës në sfond. Kufjet pa tel Black Shark T14 mund të zvogëlojnë në mënyrë efektive zhurmën e sfondit dhe të neutralizojnë ndërhyrjet mjedisore për t’i lejuar telefonuesit të shijojnë telefonata të qarta si bisedat ballë për ballë, të përsosura për biznes ose udhëtime.

Dizajni ergonomik dhe elegant: Kufjet Bluetooth T14 kanë një dizajn transparent të zi që është i teknologjisë së lartë, futuristik, i thjeshtë dhe unik, duke e bërë atë të preferuar si nga ekspertët e teknologjisë ashtu edhe nga entuziastët e lojërave. Përveç kësaj, kufjet T14 janë gjithashtu të dizajnuara në mënyrë ergonomike për të siguruar komoditet dhe stabilitet të mjaftueshëm. Kufjet peshojnë vetëm 3,3 gram secila, kështu që edhe nëse këto kufje me valë përdoren për një kohë të gjatë, ato nuk do të shkaktojnë dhimbje për veshët tanë.

Çiftimi me një hap dhe kontrolli inteligjent me prekje: Ndizni pajisjen tuaj Bluetooth dhe çiftoni atë me modelin “Black Shark Lucifer T14” pasi të keni nxjerrë këto kufje me valë nga kutia e karikimit. Pasi të lidhet një herë, kufjet me valë do të lidhen automatikisht me pajisjen e fundit të çiftuar. Ndryshe nga butonat fizikë tradicionalë, mund të përdorni kontrollin me një prekje për të kapërcyer me lehtësi pjesët, për të ndryshuar volumin, për të luajtur ose për të ndalur muzikën, për të aktivizuar asistentin zanor ose për t’iu përgjigjur/përfunduar/refuzuar thirrjet me butonin shumëfunksional.

24 orë përdorim dhe karikim i shpejtë i tipit C: Kufjet me valë Black Shark mund të zgjasin deri në 6 orë me një karikim të vetëm dhe 24 orë kohë riprodhimi total me një kufje plotësisht të karikuar. Duhen vetëm 1,5 orë për të karikuar kutinë e karikimit me teknologjinë e karikimit të shpejtë USB-C. Gjithashtu mund të karikohet nga njëra anë ndërsa përdoret nga njëra anë. Shijoni një përvojë dëgjimi gjatë gjithë ditës pa u shqetësuar për bateritë.

Përputhshmëri e gjerë dhe IPX5 e papërshkueshme nga uji: Kufjet pa tela në vesh janë gjerësisht të pajtueshme me pajisjet e sistemit iOS/Android/Bluetooth. Teknologjia e papërshkueshme nga uji IPX5 mbron në mënyrë efektive kufjet nga djersa dhe derdhjet, duke i bërë ato një zgjedhje të shkëlqyeshme për përdorim në natyrë.

3,800 L

SHOPPING CART

close